Vykosťovací nôž úzky 12,5 cm Profesional NSF Tramontina

Kód: 24635/055
14,90 € / ks 12,42 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

Zlepšite efektívnosť pri príprave mäsa s vykosťovacím nožom s úzkou 12,5 cm čepeľou Tramontina Professional NSF. Nerezová oceľ čepele s mimoriadnou tvrdosťou a antibakteriálne upravená rukoväť vám zaručia spoľahlivé a jednoduché používanie. Ideálny pomocník pre každého nadšenca varenia či profesionálneho kuchára.

Detailné informácie

Podrobný popis

Zlepšite efektívnosť pri príprave mäsa s vykosťovacím nožom s úzkou 12,5 cm čepeľou Tramontina Professional NSF. Nerezová oceľ čepele a antibakteriálne upravená rukoväť vám zaručia spoľahlivé a jednoduché používanie. Ideálny pomocník pre každého nadšenca varenia či profesionálneho kuchára.

Ostrá a odolná čepeľ

Vysoká kvalita čepelí s tvrdosťou 57HRC je dosiahnutá pomocou tepelného spracovania, spočívajúceho v kalení (zahrievanie čepele) a následnom ochladení pod nulou (chladenie od -50 do -196 stupňov) a potom temperovaní (zvýšenie pružnosti ocele). Čepeľ má tak zaručenú naozaj dlhú životnosť.


Hlavné výhody vykosťovacieho noža Professional

  • Silná, ostrá a odolná čepeľ z nehrdzavejúcej ocele
  • Odolný a robustný
  • Pohodlné používanie
  • Anatomicky tvarovaná a hygienická rukoväť s antibakteriálnou ochranou

Technické parametre a rozmery

  • Dĺžka čepele: 12,7 cm
  • Dĺžka: 27,4 cm
  • Šírka: 4,3 cm
  • Výška: 2,3 cm
  • Použitý materiál: nehrdzavejúca oceľ, polypropylén

Dodatočné parametre

Kategória: Mäsiarske nože a sekáče
Hmotnosť: 0.4 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Tramontina-Logo

Brazílska spoločnosť so 110 ročnou tradíciou vyrábajúca a dodávajúca široký sortiment produktov určených pre domácnosti. Objavte ponuku kvalitných kuchynských doplnkov, grilovacieho náradia, nožov a príborov. Viaceré modelové rady určené pre domácnosti aj profesionálov zabezpečia, že si užijete varenie, pečenie alebo grilovanie na úplne novej úrovni.