Škola grilovania s Kamado Joe
Kód: 48507Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Ak chcete kurz kúpiť ako DARČEK, zadajte si počet kusov s osobným odberom v Topolčanoch.
Potrpíte si na kvalitné jedlo a milujete grilovanie? Ak áno, čítajte ďalej. Oblečieme si zástery, rozpálime keramické grily Kamado Joe a ponoríme sa do klasických aj nevšedných chutí. Naučíme sa, ako pripraviť na grile dokonalé mäso ale aj kompletný obed aj s dezertom. Kurzy sa budú niesť v príjemnej atmosfére plnej chutného jedla a vína.
Naša škola grilovania je určená pre každého, kto rád skúša a spoznáva nové veci a korenia, alebo nezvyčajné kombinácie chutí. Začiatočníci sú vítaní rovnako ako experti, ktorí chcú skúsiť niečo nové a zažiť pritom kopec zábavy.
Termíny kurzov*:
7.5.2025 (streda)
*Pri objednávke kurzu zadajte termín do poznámky v objednávke. Zvýhodnená cena 99 eur platí pri úhrade prevodom alebo online.
Cena v hotovosti na mieste bude 129,- eur s DPH.
Pripravujeme kurzy:
- Kompletný obed na grile aj s dezertom - Vymeňte kuchyňu za čerstvý vzduch na terase a pripravte si s nami tri kompletné obedy aj s dezertom. Naučíme sa, ako efektívne využívať keramický gril, pracovať s teplotami a zároveň ako vyťažiť z grilu Kamado Joe maximum.
Trvanie kurzu:
4 - 6 hodín (v závislosti od kurzu) - začiatok kurzu je o 10:00 hod
Miesto konania:
Odbojárov 678, 955 01 Topoľčany - nový showroom HouseGarden
Čo obsahuje balík Škola Grilovania na keramickom grile Kamado Joe?
- konzumácia nealko nápojov, limonády, čaju a kávy počas kurzu
- všetky suroviny na prípravu jedál napr. exkluzívne mäso z vybraného chovu
- mentoring od profesionálneho šefkuchára
- degustácia vín k vybraným jedlám
- naučíte sa dokonale ovládať keramický gril Kamado Joe a pripravovať chutné recepty
V prípade záujmu o individuálny kurz pre Vás a Vašu rodinu a známych u Vás doma na keramickom grile Kamado Joe nás smelo kontaktujte na
* Organizátor môže kurz presunúť na iný termín z objektívnych dôvodov. Zaregistrovaní účastníci budú včas informovaní a bude im ponúknutý náhradný termín.
Fotky z minulých ročníkov:
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Odpovedať