Samozatvárací uzáver Kamado Joe pre modely II a III

Kód: KJ-SSLATCH
69 € / ks 57,50 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
26.11.2024
Možnosti doručenia

Samozatvárací uzáver pre vzduchotesné zatvorenie poklopu grilu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Samozatvárací uzáver pre vzduchotesné zatvorenie poklopu grilu. Vhodné pre modely II, III a veľkosti Classic Joe a Big Joe

Dodatočné parametre

Kategória: Náhradné diely Kamado Joe
Hmotnosť: 1 kg
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevypĺňajte toto pole:
1
Avatar autora | 8.5.2023
Nie. Bez skrutiek bez imbusaku bez navodu bez napinacich vloziek
H Avatar autora HouseGarden (Administrátor) 8.5.2023
Ďakujeme za reakciu, ale nepíšeme že uzatváranie obsahuje šróby, ani inbusový kľúč. Pri výmene stačí použiť skrutky ktoré máte na pôvodnom zatváracom systéme a ak nemáte inbusový kľúč a neviete vymeniť 2 skrutky, nie je to chyba náhradného dielu.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

kamado_joe_a4b02515c0221759

Inovatívne a dokonalé keramické grily na drevené uhlie pre gurmánov ale aj profesionálov

Príbeh americkej spoločnosti Kamado Joe začal ako víkendové hobby dvoch priateľov, ktorí túžili vytvoriť jedinečný produkt a zdielať tak vášeň z grilovania. Keramický gril Kamado Joe nie je len obyčajný gril, je to gril, pec aj udiareň v jednom.

Kamado Joe nie je iba rad výrobkov ale výsledok toho keď dvaja chlapci, ktorí radi grilujú, vážne uvažujú o vytvorení najlepšieho keramického grilu na svete. 
Kvalita. Inteligentnejšie funkcie. Inovatívnejšie príslušenstvo a dlhoročné priateľstvo. 

Najväčšou výhodou keramického grilu je schopnosť izolácie tepla a tepelného obehu kvôli tvaru vyžaduje oveľa menej celkového tepla.
Nahriaty a pripravený za 15 minút až na 400°C - čo nie je možné pri žiadnom inom grile.
Kamado Joe je dokonalý gril. Jeho keramická konštrukcia a jedinečný okrúhly tvar, spolu s využívaním drevného uhlia znamená, že mäso pripravované v ňom si ponechá šťavnatosť a jemnosť a pochytí pri tom jemnú chuť po grilovaní ako na pravom dreve.