Podrobný popis
Hlavné vlastnosti nastaviteľných nástrojov:
- vyrobené z hliníka o ocele
- perforovaná hlava lopaty pre odstránenie prebytočnej múky
- nastaviteľná dĺžka
- rúčka vo forme trubice
- funkčný a praktický dizajn
- profesionálna, protišmyková rúčka
Sada nástrojov z nehrdzavejúcej ocele sa skladá z:
Lopata na pizzu: Hliníková hlava lopaty má na povrchu množstvo otvorov. To redukuje jej hmotnosť a umožňuje zbaviť sa tiež prebytočnej múky, ktorá by inak zhorela v peci a vytvorila prebytočný dym (čo by dodalo nepríjemnú chuť vašej pizzi).
Okrúhla lopatka: Určená na otáčanie pizze v peci.
Kutáč na uhlíky: Kutáč na uhlíky vám umožňuje pripraviť a presúvať uhlie v rámci pece.
Kefa: Kefa je vybavená mosadznými štetinami, ktoré zefektívňujú čistenie a predovšetkým zachovávajú žiaruvzdorné vnútro pece.
Základná dĺžka nástrojov : 95 cm (rúčka + hlava)
Nástroje môžu byť predĺžené na:
- 120 cm (rúčka + 25 cm nadstavec + hlava)
- 145 cm (rúčka + 2 x 25 cm nadstavec + hlava)
Táto možnosť je praktická, ak používate náradie pri malých peciach na drevo alebo v malých priestoroch.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Alfa Forni je spoločnosť ktorá sa špecializuje na výrobu peci na drevo a plyn, krbov a žiaruvzdorných tehál. V posledných rokoch sa Alfa sústredila na výrobu peci na drevo a plyn pre domáce a profesionálne použitie. Sídlo spoločnosti Alfa má sídlo v Anagni, medzi Rímom a Neapolom, v mieste rodiska pizze.
DVE rodiny, JEDNA vášeň
PRIEKOPNÍCI PEČENIA
„Predstavujeme si svet v ktorom sa pec na drevo stane intuitívnym zariadením pre každého. Radi by sme priviedli ľudí späť ku koreňom a v každej domácnosti videli jednu z našich pecí. “
V roku 1977 sa Rocco a Marcello, dvaja bratranci z juhu Talianska, rozhodli postaviť pre svoje záhradné párty pec na drevo. Chceli niečo, čo vyzeralo tak dobre, ako dobre to pieklo. Po mnohých neúspešných pokusoch sa zrodila firma forno Tradizionale ... Počas leta 2010, keď mali „pizza“ párty, si Roccov syn Andrea všimol, že všetci hostia majú radi pizzu, ale neradi čakajú na jej prípravu 3 hodiny. Ich technológia toku tepla skvele fungovala v ohrievačoch z nehrdzavejúcej ocele. Andrea teda povedal: „Prečo to nepoužiť aj v našich peciach?“ Jeho otec a strýko boli spočiatku veľmi skeptickí. Forno Tradizionale bola obľúbená už roky. Prečo to meniť? Nakoniec ich však prinútil, aby ho to nechali vyskúšať. Fungovalo to veľmi dobre: najmenšia pec dosiahla svoju pracovnú teplotu len za 10 minút a pizzu pre 50 ľudí napiekla za hodinu!
Pre tých z vás, ktorí majú stále radi starú klasiku, nebojte sa. Firma Alfa Forni bude pokračovať v inováciách, a zároveň zostane verná svojim koreňom, ako chceli Rocco a Marcello.