Podrobný popis
Príprava mäsa, rýb a zeleniny nebola nikdy jednoduchšia! Nepriľnavý rošt z kanadského mastenca rovnomerne rozdeľuje teplo a umožňuje rovnomerné grilovanie, searing a uzatváranie mäsa. Použitím roštu z prírodného kameňa dokonalo uzavriete hovädzie steaky, kuracie prírodné rezne alebo rybu a všetky šťavy ostanú vo vnútri. Výhodou prírodnej grilovacej platne je schopnosť akumulácie tepla a schopnosti udržať si vysokú teplotu aj pri príprave väčšieho množstva steakov.
Výhody:
- jednoduchá príprava mäsa, zeleniny a rýb so zachovaním šťavnatosti
- odolný, nepriľnavý povrch, ktorý rovnomerne rozvádza teplo
- absorbuje chuť z mäsa a marinády vďaka čomu sa chuť mäsa a korenín dokonalo spoja
- antibakteriálny povrch odolný voči pripáleniu
- dokonalé prepečenie a uzavretie mäsa bez stekania mastnoty do ohniska
Údržba:
- Pred manipuláciou nechajte kameň vychladnúť
- Umývajte teplou vodou s jemným saponátom a špongiou alebo dajte do umývačky. Kameň nevypaľujte pomocou pyrolýzy.
- Skladujte na suchom chladnom mieste.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Inovatívne a dokonalé keramické grily na drevené uhlie pre gurmánov ale aj profesionálov
Príbeh americkej spoločnosti Kamado Joe začal ako víkendové hobby dvoch priateľov, ktorí túžili vytvoriť jedinečný produkt a zdielať tak vášeň z grilovania. Keramický gril Kamado Joe nie je len obyčajný gril, je to gril, pec aj udiareň v jednom.
Kamado Joe nie je iba rad výrobkov ale výsledok toho keď dvaja chlapci, ktorí radi grilujú, vážne uvažujú o vytvorení najlepšieho keramického grilu na svete.
Kvalita. Inteligentnejšie funkcie. Inovatívnejšie príslušenstvo a dlhoročné priateľstvo.
Najväčšou výhodou keramického grilu je schopnosť izolácie tepla a tepelného obehu kvôli tvaru vyžaduje oveľa menej celkového tepla.
Nahriaty a pripravený za 15 minút až na 400°C - čo nie je možné pri žiadnom inom grile.
Kamado Joe je dokonalý gril. Jeho keramická konštrukcia a jedinečný okrúhly tvar, spolu s využívaním drevného uhlia znamená, že mäso pripravované v ňom si ponechá šťavnatosť a jemnosť a pochytí pri tom jemnú chuť po grilovaní ako na pravom dreve.