KAGAMI leštiaci kameň Horl

Kód: S6-P
Novinka
Značka: Horl
79 € / ks 65,83 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
11.9.2024
Možnosti doručenia

Dosiahnite neuveriteľnú zrkadlovú ostrosť s leštiacim kameňom Kagami od HORL. Tento ultrajemný kameň vám prinesie trikrát jemnejšie výsledky a posunie ostrosť vašich nožov na novú úroveň. Ideálny pre precízne dokončenie po použití jemných a extra jemných brúsok HORL.

Detailné informácie

Podrobný popis

Kameň pre dokonalú úroveň ostrosti

Po zostrení pomocou jemných a extra jemných brúsok HORL vám dodatočné použitie kameňa Kagami umožní dosiahnuť neuveriteľnú zrkadlovú ostrosť, ktorá nastavuje nové štandardy opticky aj merateľné. Užijete si tak úplne novú úroveň s trikrát jemnejšími výsledkami ostrenia oproti bežným japonských brúsnym kameňom.

kagami-lestiaci-kamen-horl-obsah-balenia

Ako používať kameň Kagami?

Pre zrkadlovo ostré výsledky používajte ultrajemný brúsny kameň aspoň 5 minút na každú stranu čepele. Je dôležité vždy čistiť čepeľ a brúsny kameň, aby žiadne častice oderu nemohli poškriabať zrkadlový okraj. Pre posledné jemné vyhladenie navlhčite jemne kameň Kagami a používajte ďalšiu minútu na každú stranu čepele noža.

brusenie-noza-s-kagami-lestiaci-kamen-horl


Kompatibilita s modelmi HORL

kontrola-ostrosti-noza

Dodatočné parametre

Kategória: Ocieľky a brúsky
Hmotnosť: 0.2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

horl_logo

Objavte výnimočné riešenie pre dokonalú ostrosť vašich nožov. Horl je nemecká značka, ktorá sa špecializuje na dizajnové a vysoko kvalitné brúsky na nože. Vyznačuje sa používaním materiálov z regionálnych zdrojov v blízkosti Čierneho lesa, čo zabezpečuje osobnú zainteresovanosť na každej časti produktu. Neustále sa venuje vývoju a zdokonaľovaniu svojich výrobkov, aby spĺňali najnáročnejšie požiadavky svojich zákazníkov. S Horl brúskami na nože získate nielen vynikajúcu funkčnosť, ale aj elegantný dizajn, ktorý bude ozdobou každej kuchyne.