Čo všetko vám umožní váš gril KAMADO JOE?
Gril Kamado Joe dokáže viac, než ste si kedy mysleli. Široké možnosti prípravy rôznych jedál vás presvedčia o tom, že už to dávno nie je len o grilovaní. Skúšajte, hľadajte a využite všetky možnosti, ktoré vám váš gril a jeho príslušenstvo ponúka.
GRILOVANIE
Keramická konštrukcia a jedinečný tvar spolu s využitím dreveného uhlia zabezpečia, že mäso pripravené v ňom si uchová šťavnatosť a jemnosť a navyše získa jemnú chuť po grilovaní ako na pravom dreve.
ÚDENIE
Tým, že sú dobre utesnené a vedia obmedziť prívod vzduchu z vonku, sú keramické grily ideálne na údenie. Môžete použiť rôzne druhy štiepky a doladiť tak chuť vášho mäska.
Podrobné informácie o tom, čo všetko potrebujete a ako začať nájdete u nás v článku Ako údiť v grile.
DOKONALÉ OPEČENIE
Vďaka izolačným vlastnostiam a schopnosti dreveného uhlia vytvoriť vysoké teploty, váš gril Kamado Joe môže dosiahnuť teplotu až 400°C. To znamená, že na ňom pripravíte dokonalo prepečený steak tak, ako v najvychytenejších steakhousoch.
PIZZA, CHLIEB či KOLÁČ
Prakticky všetko, čo môžete upiecť v klasickej rúre, upečiete aj s pomocou vášho grilu. Mnoho ľudí verí, že pizza pripravená v grile Kamado Joe je najlepšia, akú kedy jedli. Vyskúšajte a presvedčte sa aj vy.
POMALÉ VARENIE A PEČENIE PRI NÍZKYCH TEPLOTÁCH
So svojou schopnosťou kontroly teploty a vďaka efektu dlhého postupného horenia dreveného uhlia je možné používať váš gril aj na prípravu pokrmov, ktoré si vyžadujú pomalé varenie či pečenie pri nízkych teplotách.
Základné vybavenie keramického grilu Classic Joe II.: