BIO korenie na zemiaky 30 g Bio Nebio
Kód: 11076Súvisiaci tovar
Legendárna zmes soli, korenia a cesnaku vo forme veľkých vločiek teraz aj vo výhodnom veľkom balení pre milovníkov tohto...
Korenie, ktoré doslova napumpuje chuť hovädzieho mäsa. Najmä však steakov, brisketu (hovädzej hrude), hamburgerov, fajitas ale...
Víťazný RUB majstrov zo stajne Clark Crew BBQ si už môžete kúpiť aj Vy. Možno nevyhrajete žiadnu súťaž, ale táto delikátne...
Slanina dodá každému jedlu výbornú chuť a preto je tento legendárny medový rub - koreniaca zmes - vylepšený práve o slaninovú...
Pri jedle platí, že jedia aj oči a preto dodajte mäsu ako krkovica, hovädzia hruď, morské plody alebo kuracie mäso krásnu farbu...
Grilovacie korenie vyrobené s cieľom pripraviť najlepšie pikantne kuracie mäso na svete! Paprika chipotle dodáva jemný nástup...
Grilovacie korenie Traeger Chicken Rub dodá akejkoľvek hydine vynikajúcu chuť ale lahodne podčiarkne aj chuť bravčového mäsa....
Grilovacie korenie, ktorého názov už napovedá, že sa jedná o korenie s príjemnou sladkou chuťou čerešní, korenín a...
Podrobný popis
Táto zmes obsahuje korenie a bylinky, ktoré sa k zemiakom skvele hodia a vedia z nich vykúzliť výborný pokrm. Jemne osmahnutá cibuľka na rastlinnom oleji, rasca, jemná majoránka, sladká paprika, petržlenová vňať a pikantné čierne korenie. Korenie na zemiaky môžeme použiť pri zapekaní zemiakov či zeleniny, alebo na ochutenie zeleniny pripravovanej na grile.
HMOTNOSŤ: 30 g
KRAJINA PÔVODU: Nemecko, vypestované: rôzne krajiny mimo EÚ
ZLOŽENIE: vyprážaná cibuľka (cibuľa, rastlinný olej, pšeničná múka, soľ), rasca, majorán, paprika, petržlen, čierne korenie. Všetky zložky pochádzajú z ekologicky pochádzajú z ekologicky kontrolovaného poľnohospodárstva.
PRE ALERGIKOV: Výrobok obsahuje lepok a neobsahuje žiadne stopy iných alergénov.
SKLADOVANIE: Skladujte v suchu.
SK -BIO-001
Poľnohospodárska produkcia mimo EÚ
Dodatočné parametre
Kategória: | BIO potraviny |
---|---|
Hmotnosť: | 0.01 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.