Podrobný popis
Pec na drevo 2 PIZZE od talianskeho výrobcu Alfa Forni je určená pre tých, ktorí chcú ľahko dosiahnuť vynikajúci výsledok a nestrácať pri tom čas. Pizza pec zohrejete na požadovanú teplotu 500° za tridsať minút a jednu pizzu upečiete už za 90 sekúnd.
Ideálna na použitie vonku
Pec 2 PIZZE skvelo využijete na prípravu pizze kdekoľvek v exteriéri. Je vyrobená z odolných materiálov a je tak chránená pred nepriaznivými vplyvmi počasia a vlhkosťou. Hodí sa tak na použitie kdekoľvek na záhrade, terase, alebo vo vonkajšej kuchyni.
Možnosť variantu s podstavcom
Ponúkame aj variant pizza pece s praktickým podstavcom. Ten vám umožní:
- získať dodatočný odkladací priestor napr. pre drevo
- pečenie v prirodzenej výške
Žiaruvzdorné dno
Špeciálne žiaruvzdorné dno celé vyrobené vo vlastnej továrni v taliansku dokonalo absorbuje a uchováva teplo. Vďaka tomu upečiete pizzu rýchlo a bude výnimočne chrumkavá a chutná.
Dokonalá izolácia
Izolácia z keramické vlákno ponúka výnimočnú tepelnú odolnosť. Zabraňuje prehrievaniu bočných častí pece a zaisťuje vynikajúce udržanie teploty.
Kolobeh horúceho vzduchu
Patentovaný systém cirkulácie horúceho vzduchu zabezpečí, že rúra v každom momente udržuje správnu teplotu. Optimalizuje kolobeh tepla vo vnútri pece a pomáha jej ešte viac sa rozohriať.
Množstvo praktických doplnkov
Pre plnohodnotný zážitok z prípravy jedla a ochranu vašej pece odporúčame:
Technické parametre a vlastnosti:
- Kapacita pece: 2 pizze
- Pečenie chleba: 2 kg
- Palivo: drevo
- Doba ohriatia: 30 min.
- Maximálna teplota: 500 °C
- Hmotnosť: 50 kg
- Rozmer pece: 95 x 105 x 76,5 cm
- Rozmer plochy na pečenie: 60 x 50 cm
- Farba: šedá, antik červená
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Alfa Forni je spoločnosť ktorá sa špecializuje na výrobu peci na drevo a plyn, krbov a žiaruvzdorných tehál. V posledných rokoch sa Alfa sústredila na výrobu peci na drevo a plyn pre domáce a profesionálne použitie. Sídlo spoločnosti Alfa má sídlo v Anagni, medzi Rímom a Neapolom, v mieste rodiska pizze.
DVE rodiny, JEDNA vášeň
PRIEKOPNÍCI PEČENIA
„Predstavujeme si svet v ktorom sa pec na drevo stane intuitívnym zariadením pre každého. Radi by sme priviedli ľudí späť ku koreňom a v každej domácnosti videli jednu z našich pecí. “
V roku 1977 sa Rocco a Marcello, dvaja bratranci z juhu Talianska, rozhodli postaviť pre svoje záhradné párty pec na drevo. Chceli niečo, čo vyzeralo tak dobre, ako dobre to pieklo. Po mnohých neúspešných pokusoch sa zrodila firma forno Tradizionale ... Počas leta 2010, keď mali „pizza“ párty, si Roccov syn Andrea všimol, že všetci hostia majú radi pizzu, ale neradi čakajú na jej prípravu 3 hodiny. Ich technológia toku tepla skvele fungovala v ohrievačoch z nehrdzavejúcej ocele. Andrea teda povedal: „Prečo to nepoužiť aj v našich peciach?“ Jeho otec a strýko boli spočiatku veľmi skeptickí. Forno Tradizionale bola obľúbená už roky. Prečo to meniť? Nakoniec ich však prinútil, aby ho to nechali vyskúšať. Fungovalo to veľmi dobre: najmenšia pec dosiahla svoju pracovnú teplotu len za 10 minút a pizzu pre 50 ľudí napiekla za hodinu!
Pre tých z vás, ktorí majú stále radi starú klasiku, nebojte sa. Firma Alfa Forni bude pokračovať v inováciách, a zároveň zostane verná svojim koreňom, ako chceli Rocco a Marcello.